INGSteel d.o.o

Preduzeće INGSteel osnovano je 2009 godine, sa sedištem u Zaječaru. Osnovna delatnost preduzeća je mašinska obrada metala CNC tehnologijom, izrada alata i delova od metala, programiranje i modeliranje, obrada plastike, graviranje.

Obrada i proizvodnja se obavlja u ličnom proizvodnom pogonu veličine 500m2, na mašinama nove generacije, renomiranog proizvođača Deckel Maho Gildemeister, poseduje savremenu opremu, razvijenu infrastrukturu, vozni park i savremeni informacioni sistem.

Nudimo i bravarske radove i kompletiranje lakih konstrukcija, kraćenje dostavljenog materijala na meru po zahtevu kupca.

Radi ostvarivanja brze i lake saradnje oko izrade mašinskih elemenata i alata, po porudžbini, potrebno je da nam dostavite detaljan opis proizvoda i tehničku dokumentaciju. Ukoliko nemate potrebnu dokumentaciju, INGSteel je može izraditi za Vas.

Zavisno od dogovora, obezbedjujemo prevoz finalnog proizvoda do 1000km, izvoz u zemlje EU kao i u zemlje u okruženju.

Tokom razvoja preduzeća a i sada, INGSteel je svoju ponudu obogaćivao novim modelima, procesima i proizvodima, sa željom da može uvek i svakome izaći u susret i pružiti mu preciznost, kvalitet, i sigurnost u poručen proizvod. To nam je omogućilo da za veoma kratak period, ostvarimo odlične rezultate i saradnju sa brojnim partnerima iz zemlje i inostranstva. O tome govori i naša lista referenci, koju možete pogledati na www.ingsteel.com.

INGSteel ima sertifikovan sistem menadžmenta kvalitetom prema standardu ISO 9001:2008.

.... detaljnije


Naziv kompanije
INGSteel d.o.o
Adresa
Ratnih vojnih invalida 14
Naselje/Opština
Zaječar - grad
Država
Telefon
3810193400505
Faks
3810193400506
Vlasnik/direktor
Nenad Ćirić
e-mail
Internet adresa